«

»

Απρ 04 2022

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος στην Ιερά Μονή Μυρτιάς

Την Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής Δ’ Νηστειών, 3 Απριλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος κατευθύνθηκε στο Κοιμητήριο της Μονής, όπου προσκύνησε το Ιερό Παρεκκλήσιο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά, με αφορμή την συμπλήρωση τριών μηνών από την κοίμησή του.

Εν συνεχεία ανέβηκε στην Ιερά Μονή και προσκύνησε στο καθολικό και στο παρεκκλήσιο του Αγίου Αυγουστίνου, όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Κυρίας Θεοτόκου της Μυρτιωτίσσης.

Κατόπιν παρακάθισε στην τράπεζα της Μονής και είχε μακρά και εποικοδομητική επικοινωνία με τον Ηγούμενο και την Αδελφότητα της Μονής.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://www.immyrtias.gr/%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%ba/