«

»

Αυγ 24 2017

Επίσκεψη μαθητριών του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ»

Την Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς επισκέφθηκαν την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 οι μαθήτριες του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ» Λεβαδείας.

Τα κορίτσια συνόδευσαν τον Μητροπολίτη Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος είναι και ο πνευματικός του Ιδρύματος,  για να προεξάρχει των λατρευτικών εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Μέγα Δένδρο Αιτωλίας.

Είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον Κήπο των Ηρώων στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και να δουν άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Το πρωί της Πέμπτης εκκλησιάσθηκαν στην Ιερά Μονή Αγίου Κοσμά, όπου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκαν και στον εορτάζοντα Ποιμενάρχη μας κ. Κοσμά. Το μεσημέρι επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μυρτιάς, προσκύνησαν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, γευμάτισαν στην τράπεζα της Μονής και συνομίλησαν με τον καθηγούμενο π. Ιωσήφ, ο οποίος τους προσέφερε ως δώρο την εικόνα της Εξόδου του Μεσολογγίου και διάφορες άλλες ευλογίες.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://www.immyrtias.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%bf/